fbpx

M Å B R A W E E K E N D

STABIL STYRKA. Inifrån- och ut!

f

Tillsammans med Lydinge Resort gör vi inspirationshelger utanför vår studio! I den otroligt vackra miljön ska vi njuta av träning, skön återhämtning, god mat, sunda diskussioner och reflektioner kring vardag, hållbar hälsa som livsstil – och acceptans!

Små grupper är för oss en självklarhet, liksom den personliga känslan – och det är något som Lydinge också brinner för – den genuina, rustika och familjära känslan.

 

PROGRAM

Vårt utkast till program finns nu här för kommande helg!
Detaljer kan komma att ändras.

LÖRDAG

08.30 – Checka in i receptionen

Få din rumsnyckel så att du kan landa och göra dig redo för helgens första session.

09.00 – Välkommen till Lydinge Resort

Mysfika och inledande intention för helgen tillsammans med Mats & Rebecka, samt en liten presentation av oss.

10.00 – Pilates grundtes

Gå rak i ryggen som en fura genom livet med full potential. Pilates stärker din hållningsmuskulatur – och med tillhörande mental coachning lämnar du detta passet några centimeter längre.

11.45 – Lydinges njutningsbara lunch

Lydinges miljö har en enastående inverkan och mat i världsklass. Här äter vi i en skön miljö med naturen utanför fönstren. Vi sitter tillsammans och språkar.

13.00 – Slow walk and talk i naturskön miljö

Efter lunch tar vi på oss kläder efter väder och tar oss ut. Samtalsämnet är ACCEPTANS & DU SJÄLV. Sittunderlag och filtar finns – om vädret tillåter.

14.15 – Stilla en stund med yinyoga

Vi tar oss in i yinyogans magiska bubbla. En yogaform som utmanar kropp och sinne i ett subtilt manér. Sinnet lugnas, kroppens blodcirkulation frigörs, organ masseras. Din livsenergi flödar friare med yinyoga i ditt liv.

15.45 – Eftermiddagsfika för kropp och själ

Vi tror på helheten, därför serveras en god och hälsosam fika till kaffe/te/ smoothien. Utomhus om vädret tillåter.

16.00 – Inre och yttre balans med skratt

En balansakt i mental och fysisk styrka.

17.15 – Tid för dig själv

Njut en stund på ditt rum, i Lydinges relax, i naturen – eller vad du behöver för återhämtning innan kvällens middag.

19.30 – Lydinge Resorts middag

Vi reflekterar tillsammans över dagen samt samtalar om “HÅLLBAR HELHET. Vad är det och hur lever jag i förhållande till det?”

 

SÖNDAG

07.30 – Mjuk morgonyoga/Qi Gong 30 min

Ingen tanke på linjering, ingen tanke på utseende – vi bara startar dagen utan jämförelser och prestation. Kom gärna i mjukisbyxor direkt från sängen.

08.30 – Mysig hotellfrukost

Lydinge kan golf, men också sin mat!

10.00 Pilates Recap till funktionell träning

Återkoppling på grunderna från lördagen inför den fysiska träningen. Med din kropp i samklang med din knopp skapar du dina möjligheter till fysisk träning på ett mer medvetet sätt. Vi är alla olika – och vi är experter på att få dig att känna dig trygg vart du än är i din fysiska resa.

11.30 – Nedvarvning med stretch och andning

Stanna upp, slappna av, andas och njut. Vi landar en stund för att samla ihop kropp och själ.

12.15 – Funderingar som vi vill att du ska ta med dig hem

Vi vill ge dig ett avtryck som du kan ta med dig hem. Retreat i all ära, men vi vill att du ska få med dig mer än bara en paus från livet. Vi vill att du ska åka hem med nya infallsvinklar och med möjlighet att förändra saker på hemmaplan, i det liv som du befinner dig mest i. ❥

 

En god lunch-energipåse finns att antingen stanna kvar å äta på plats eller att ta med på resan hem när vi sagt hejdå.

ALLT DETTA INGÅR

Övernattning (med tillgång till ditt rum direkt på morgonen!)

Helpension: Frukost, lunch, 3-rättersmiddag och lyxiga fikor bägge dagarna

All träning, yoga och samtal enligt programmet

Relaxavdelningen med jacuzzi, duschar och bastu med både IR-funktion som traditionell torrbastu

Energipåse to-go på vägen hem (eller sitt kvar i restaurangen och ät & mys!)

Veganskt, vegetariskt – eller andra önskemål för din kost ordnas utan bekymmer, men du måste ange detta i din bokning så att restaurangen kan planera. Har du allergi mot något – så tänk på att utförligt beskriva det i din bokning också.

Drycker från menyn som alkohol eller läsk tillkommer till självkostnadspris, så att ni vet! 

PRISER

3 450 kr per person i enkelrum,
3 175 kr per person i dubbelrum

Max 12 personer (även om den nya tillfälliga pandemilagen skulle godta långt mer än det dubbla så är vårt signum den lilla gruppen med det personliga mötet!)

BOKNING & VILLKOR

Du bokar din plats för denna weekend på Lydinge Resort via oss. Tryck på knappen här intill för att komma till bokningsformuläret. Om du har frågor kring logi eller mat, ta kontakt med Teodor Isaksson på Lydinge på +46 (0)760-283 401 eller teodor@lydinge.com.

Avbokning

Du kan avboka kostnadsfritt genom att svara på din bokningsbekräftelse i mejlen fram tills 4 dagar innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras du avgiften men erhåller istället 50% rabatt vid nästa weekendträning. Bokningen är däremot inte personlig, så du kan ge bort eller sälja din plats vidare om du får förhinder.

FRÅGOR & SVAR

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer vi träna, yoga och samtala på en nivå som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor  som delar lika intressen, samt få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Javisst! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, vi anpassar alltid till din nivå, det är vårt signum!

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig bekväma träningskläder och vattenflaska samt kläder till utevistelsen, och så sköna middagskläder för lördagskvällen.

Kan jag vara med även om jag är gravid?

Graviditet är så otroligt individuellt – så fråga dig själv, “Mår jag bra”? “Har jag kunnat träna under graviditeten”, så att din kropp är van vid att röra på sig?

Vi uppmanar till att träna under graviditet under förutsättning att du lyssnar på din kropp. ALLA våra klasser går att anpassa så att det passar dig utifrån din förutsättning – så mår du bra – så är du hjärtligt välkommen att hänga med!

Kan jag vara med även om jag har en t ex knäskada eller diskbråck?

ALLA våra klasser går att anpassa så att det passar dig utifrån din förutsättning – men du har förmodligen varit och undersökt din skada och eller pågår en rehabilitering, så ta gärna med dig de instruktionerna – så gör vi din träning så optimal som möjligt!

Varmt välkommen hälsar Mats & Rebecka!

Lydinge Resort

 

Må bra Weekend på Lydinge Resort

Med anledning av riktlinjerna från FHM

f

Med anledning av Folkhälsomyndighetens riktlinjer, vill vi informera om vilka ytor som denna weekend erbjuder. Den sal som vi använder till passen är 100 m2 stor och luftig. Vi har mycket gott om plats att sprida ut oss på. Vädring efter varje klass görs genom altandörrarna direkt ut mot golfbanan. I restaurangen tillmötesgår Lydinge Resort oss med extra stora avstånd vid frukost, fika, lunch och middag. Å hotellrummen är ju en ljuvlig oas redan som de är!

Efter dessa ömsesidiga anpassningar vill vi ändå understryka att vi tror att ett boostat immunsystem, endorfiner tillsammans med mental som fysisk styrka ger oss kraft att gå igenom den här perioden, precis som Folkhälsoguiden skriver. Varmt välkommen!

Kärlek & styrkekramar
Mats & Rebecka