fbpx
BOKA MATS FÖR EN

FÖRELÄSNING

Mats, en föreläsare med en otrolig dynamik där allt får finnas. Med erfarenheter från livet där djupa dalar har varit mörka och långa till toppar av eufori och känslokickar ger Mats föreläsningar medryckande stories med stor igenkänning. Som åhörare är det lätt att fängslas av tempot och metaforerna som gör det lätt att hänga med.

Det som driver Mats att föreläsa för människor är att kunna få möjligheten att göra skillnad – och berätta för andra att det går att göra skillnad för sig själv. Vi är bara en tanke bort från att styra om, och även om det låter lätt så vet vi hur svårt det kan vara. Med Mats humoristiska sätt att se på det svåra engagerar han ideligen nya människor till att prova göra annorlunda. Recensioner och känsloladdade återberättelser vittnar om att hans genomslagskraft i sitt budskap fungerar.

Människan är både komplex och enkel. Svår men lätt, bara vi kommer underfund med vårt medvetande. Att sen göra resan med den nya verktygslådan är både skrämmande och förtjusande. Här är Mats fenomenal på att iscensätta scenarion som både du och jag kan relatera till – i jobbet som privat.

Föreläsningar med Mats är utan digitala bildspel och fancy presentationer. Det här är motsvarigheten till Raw standup comedy, fast på det djupa personliga planet. Lika läskigt och omvälvande, fast på ett verkligt plan.

Mats Bengtsson

Holistisk livsstilscoach, Instruktör

Foto: Johan Jonasson

2 TIMMARS KONCEPTFÖRELÄSNING
MED REFLEKTION, DISKUSSION & FRÅGOR

Riktiga män vågar visa känslor!

Otroligt viktigt att vi män vågar visa våra känslor! Att vara sårbar är styrka på riktigt. Alla våra känslor är viktiga, försöker vi stänga av någon/några så stänger vi hela känsloregistret! Så som jag ser det så finns det inte bra eller dåliga känslor, det är endast känslor utan prefix bra/dålig.

Jag tror om vi delar upp dem – så försöker vi fly från dom så kallade dåliga känslorna. Vad händer då!? Jo, vi missar budskapet i känslan som berättar vad vi behöver förstå för att förändra känslan.

Våga vara en känslig man! ❤️

En föreläsning där Mats vågar bryta isen. Vågar tala om livets alla nyanser – och varför de alla är viktiga för att förstå helheten. Det här är ett tillfälle att nå igenom, men lyckas bäst med uppföljning om 1 eller 2 gånger efteråt för att inte lämna någon hängande med o-vågade frågeställningar, nya upplevelser som behövs ventileras.

För företag där kanske jargongen och machokulturen tagit fäste på en icke hälsosam inslagen bana. Där varje individ behöver börja fundera över sin del i det hela.

Skicka en bokningsförfrågan här