GDPR - General Data Protection Regulation

Vi har fått en ny lag som ersätter PUL – och träder i kraft den 25 maj 2018. Den gäller inom hela EU.
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi som vanligt öppna och transparenta med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar.

Eftersom vi vill ge dig en så bra upplevelse hos oss som möjligt så sparar vi dina uppgifter när du köper en kurs, workshop eller annat hos oss via vår webbshop eller per mejl – för att kunna återkoppla till dig vid förnamn samt att förenkla för både dig och oss när du vill fortsätta en kurs eller annat. Det vi sparar är;

 • förnamn
 • efternamn
 • adress
 • telefonnummer (frivilligt – och bara om du själv fyller i det i webbshopen)
 • personnummer (om du vill ha en faktura eller köpa via webbshoppen så sparar vi detta)

Dina rättigheter

Bara för att vi sparar detta så innebär det ändå att du har dina egna rättigheter. Till exempel fråga oss om att få ett register över vilka uppgifter vi har om dig eller din köphistorik. Vi sparar inte heller dina uppgifter efter fullgjord kurs om du inte vill det. Bara säg till så tar vi bort uppgifterna. Överlag så sparar vi inte någons uppgifter längre än nödvändigt när ni inte är aktiva hos oss, dvs i dagsläget max 3 år.

Lagligt formuleras det såhär:

 • Rätten att bli informerad genom sekretessinformation.
 • Rätten att få tillgång till den data vi har om dig (känt som att “Begära registerutdrag”).
 • Rätten att kunna ladda ner din data och ta den till en annan leverantör.
 • Rätten att korrigera fel i din data.
 • Rätten att få viss typ av data borttagen (känt som “Rätten att bli bortglömd”).
 • Rätten att begränsa dataprocessning (det vill säga hur vi använder din data).
 • Rätten att bestrida din dataprocessning (till exempel för användning i automatiserade processer).
d

Personuppgiftsbiträden

Uppgifterna vi sparar för vår bokföring har vi i ett register som fullföljer regeln om personuppgiftsbiträdesavtal. Våra nyhetsbrev innehåller er kontaktinformation – mejl, förnamn och efternamn. Du kan närsomhelst välja att avprenumerera på dessa genom att använda länken “Avregistrera” längst ner i ett utskickat nyhetsbrev.

Säker webbplats

Vi har säkrat vår webbplats med ett säkerhetscertifikat kallat SSL. Det gör att när ni köper något i vår webbshop så kan du känna dig extra trygg med att ange dina uppgifter.

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.