Wellbefy + STABIL STYRKA

STABIL STYRKA arbetar med företagsfriskvård på ett modernt, engagerande och effektivt sätt tillsammans med appen Wellbefy. Genom att kombinera föreläsningar och hälsocheckar med användarvänlig mobilapp, kan vi erbjuda en lösning som ger långsiktiga effekter och gör skillnad – på riktigt.

Vi vet att personer på en hälsosam arbetsplats arbetar effektivare. För att göra fler arbetsplatser hälsosammare kombinerar vi att lära ut om hälsa- och friskvård, med vår egna app som håller motivationen uppe – i månader efter att vi satt igång. Vi tror att riktig förändring tar tid, och därför har vi utvecklat våra metoder för att möjliggöra detta, på bästa sätt.

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.