Ta igen en missad klass

Som kund hos oss på våra kurser har du alltid möjlighet att ta igen missade gånger – under pågående kurstillfälle – om du har meddelat din frånvaro minst 6 timmar innan din klass.

Dock så är KBT, Stabil Styrka, Klassisk pilates och Yinyoga dyrare kurser – och vill du ta igen på dessa om du i vanliga fall går Funktionell träning, Vi som är på G eller Rörlighet & Styrka, så tillkommer en extra kostnad om 50 kr. Det kan betalas på plats med kontanter eller swish.

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.