Skip to content Skip to footer
från 545 kr
21 juli, 2024Valfritt

Jag har öppnat för fasciabehandlingar igen!

Beskrivning

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället (som ofta kan vara en symptomsbaserad lösning för stunden).

Det som är oerhört spännande med fascia är också att den kallas för ett “sensory organ” – det vill säga att om du bär på trauman, stress och liknande så kan din fascia ha tagit in detta. Så för att släppa taget om det som du inte längre behöver kan du ibland behöva släppa både på det fysiska och mentala för att kunna gå vidare utan smärta.

Så, är du nyfiken – och har spänningar, begränsningar, smärta i kroppen som inte är en direkt fraktur eller ruptur, så är du hjärtligt välkommen till mig, så ska vi tillsammans släppa på din fascia och ge den release!

Djupvågsmaskinen heter M1 och företaget som utvecklat den AtlasBalans, som i nära samarbete med den ledande internationella forskningen inom fascia har utvecklat en fantastisk maskin som når bättre till fascian än någon annan på marknaden.

Jag använder även koppor (statiska som koppningsmassage), gua sha (scraping) och akupressur när jag finner det behövligt men även manuell stretchning och massage – och såklart i dialog med dig! ❤

Kort om fascian i vår kropp

Fascia är vår kropps största organ (sedan 2017, tidigare var det huden – men forskningen tar oss framåt!), och kallas även för Connective Tissue eller bindväv. Vi har olika typer och lager av fascia i kroppen, alla med olika roller och funktioner. Men utan vår fascia hade vi varit en hög med beståndsdelar i form av skelettdelar, blod, muskeldelar osv. – då kan man lättare förstå HUR viktigt det är med en hälsostark fascia!

Vad gör maskinen?

Den oscillerar med sinusvågor. Det här innebär att maskinen byter frekvenser hela tiden och jobbar upp och ner som en våg vilket gör att massagen tas upp av kroppen mer effektivt, ökar avslappning och släpper på spänningar bättre. Det gör att inte smärtreceptorerna agerar i kroppen vilket innebär att man får bättre genomslag och släpper på spänningar fortare. Behandlingen är inte smärtfylld utan snarare tvärtom – den ger ett skönt lugn. När vi hittar triggerpunkter så känns det ofta intensivt en första liten stund innan den släpper sin stagnation och får flöde igen. Långvarig smärta kan behöva ett par uppföljande behandlingar för att verkligen släppa taget om dig.
 
Jobbar med din mikrocirkulation. Maskinen och programmen jobbar efter den mikrocirkulation som finns hos djur vilket gör att kroppen känner igen sig och kan producera celler och sätta igång en läkande process snabbare och ökar därigenom avslappningen vid behandlingen.
 
Djupvågsbehandling i Helsingborg | Djupvågsmassage | Fasciabehandling
 

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka

Ja, vi har några kakor på vår webbplats, är du okej med det? ❥  Läs mer