Skip to content Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Föreläsning med Mats

HOLISTISK LIVSTILSCOACH (NLP) OCH EN SJUHELSIKES MÅ-BRA INSPIRATÖR INOM MÅNGA OMRÅDEN

Mats, en föreläsare med en otrolig dynamik där allt får finnas. Med erfarenheter från livet där djupa dalar har varit mörka och långa till toppar av eufori och känslokickar ger Mats föreläsningar medryckande stories med stor igenkänning. Som åhörare är det lätt att fängslas av tempot och metaforerna som gör det lätt att hänga med.

Det som driver Mats att föreläsa för människor är att kunna få möjligheten att göra skillnad – och berätta för andra att det går att göra skillnad för sig själv. Vi är bara en tanke bort från att styra om, och även om det låter lätt så vet vi hur svårt det kan vara. Med Mats humoristiska sätt att se på det svåra engagerar han ideligen nya människor till att prova göra annorlunda. Recensioner och känsloladdade återberättelser vittnar om att hans genomslagskraft i sitt budskap fungerar.

Människan är både komplex och enkel. Svår men lätt, bara vi kommer underfund med vårt medvetande. Att sen göra resan med den nya verktygslådan är både skrämmande och förtjusande. Här är Mats fenomenal på att iscensätta scenarion som både du och jag kan relatera till – i jobbet som privat.

Föreläsningar med Mats är utan digitala bildspel och fancy presentationer. Det här är motsvarigheten till Raw standup comedy, fast på det djupa personliga planet. Lika läskigt och omvälvande, fast på ett verkligt plan.

Ta kontakt  Mats Chytraeus

  Holistisk livsstilscoach (NLP) & en sjuhelsikes må-bra instruktör inom många träningsområden

  Ha utkik i din inkorg efter oss!

  Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

  Adress

  STABIL STYRKA AB
  Qi Yogic Arts
  Örebrogatan 25
  252 50 Helsingborg

  Fasciabehandling

  Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka

  Ja, vi har några kakor på vår webbplats, är du okej med det? ❥  Läs mer