Skip to content Skip to footer
2500 kr ex moms
5 mars, 202209.00 - 16.001 dag + praktik 3 timmar den 6 mars 10.00-13.00

En kurs för dig som jobbar som massör/massageterapeut. Du bör ha anatomikunskaper för att få utbyte av kursen. Vi går igenom anatomi, rörelser, problemställningar och själva behandlingsteknikerna, externt och oralt.

Uppmärksammad från Anna Sparres podd 4health – tog vi kontakt med Tone Lyche – så intressant för oss som jobbar med massage och helhetssyn. Att käken hör ihop med höften! Det måste vi lära oss mer om, resonerade vi. Vi har därför tagit möjligheten att boka in Tone för en heldag + 3 timmars praktik dagen efter hos oss på STABIL STYRKA den 5-6 mars 2022.

Den här dagen vänder sig till dig som har bakgrund och kunskap om massage och kroppens anatomi. Dagen behöver 5 massagebänkar varvid du som anmäler dig kan komma att behöva att ta med din egen. Vi stämmer av vid anmälan!

LUNCH: Hos oss på STABIL STYRKA finns ett litet kök med två plattor, kylskåp och tillgång till tallrikar, glas och bestick. Ingen mikrovågsugn. För er som vill förboka lunchmat till studion så hör av dig, vi samarbetar med Yammi Japanese Sushi & Ramen för utkörning.

FIKA: På plats finns frukt, vatten, kaffe och te för den som önskar.

TIDER:

  • Lördagen den 5 mars klockan 09.00 – 16.00 (ev 17 vid många frågor)
  • Söndagen den 6 mars klockan 10.00-13.00.

VAR: Örebrogatan 25, 252 50 Helsingborg

KOSTNAD: 2 500 kr + moms

Varmt välkommen med din anmälan!
/Rebecka

Problem som kunder kan söka sig till dig för efter utbildningen:

De muskulära besvären är vanligast. De är oftast relaterade till överanvändning som t.ex tandgnissling och tandpressning. Tandgnissling innebär att du gnider tänderna mot varandra. Den andra varianten är att man “pressar tänder”, du biter ihop. Den kraft som utvecklas mot tänderna kan bli mycket kraftig och ibland leda till att tandfyllningar går av. Båda dessa tillstånd innebär överbelastning av käkmusklerna. Musklerna tröttas fort och du får ont i käken och/eller huvudvärk. Det är vanligt att gnissla eller pressa tänder på nätterna. På morgnarna känner du dig stel och trött i käkmusklerna, och har även huvudvärk.

En spänd käke ger ofta symptom som trötthet i käkmusklerna och en molande värk runt tinningen och pannan. Det är även vanligt med huvudvärk och spänningar i nacke och skuldra. Ett annat tecken är om du börjar massera dig själv runt öronen, då är ofta käkleden involverad, och det är alltid bra att påbörja en behandling i tid.

Tone Lyche skriver att kunden märker stor skillnad redan efter första behandlingen, men rekommenderar 4-8 gånger. En behandling tar ca 45 minuter.

Anmäl dig här och nu!

Skicka din anmälan via hej@stabilstyrka.se med nedan uppgifter:

Ev. Företagsnamn
Namn
Organisations- eller personnummer
Telefon
Adress
E-postadress
Önskar lunchmat från Yammi Sushi & Ramen
Ev. fakturaadress

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka