fbpx

Om STABIL STYRKA

STABIL STYRKA är en tränings- och måbra studio i Helsingborg där vi välkomnar dig som du är. Hos oss finns ingen prestige eller prestation, utan vår filosofi är att acceptera sig själv, där du är – just nu. ♥ Här utövar vi pilates, TRX, bosuboll, TRXYoga, yinyoga, soul boxning, funktionell cirkelträning, personlig träning, livscoachning, personlig utveckling med mera.

Skulle vi välja ett ledord, så skulle det bli: GLÄDJE!

Varmt välkommen till oss!

Mats & Rebecka

glädje 0
här får allt finnas! 0
prestation 0
prestige 0
Vad har du på ditt konto att spendera idag?

ECOCHECKEN

f

Ecochecken är ett sätt att skapa en kommunikation mellan kropp och knopp och att veta vilka fysiska samt mentala resurser du har tillgång till. Den är baserad på fyra parametrar! Sömn, mat, relationering och arbete. 

Dessa fyra parametrar påverkar vårt allmäntillstånd väldigt mycket och är därför viktiga att veta i vilken balans vi befinner oss i.

GÖR SÅ HÄR:

Tänk att du tittar på dina 3 föregående dagar – fundera på dessa 4 parametrar och graderar in respektive på en skala mellan 1-10, där 1 är väldigt dåligt och 10 är fantastiskt.

Då får du 4 siffror som ger dig en typ av equalizer som ger dig information som gör dig mer medveten om dina resurser. I början kan det vara lite svårt att gradera för du har inga referensramar att följa, dock så blir du bättre och bättre på det efterhand som du gör denna checken.

Genom att göra ecochecken så ökar du dina chanser att skapa ett resultat som ligger i nivå med dina förutsättningar. Gör gärna ecochecken inför en utmaning i form av träningspass, viktigt möte, eller någon annan situation som är viktig för dig.

1
2
3
4
1
2
3
4

Sömn

När går du och lägger dig om kvällarna? Och vad gör du precis innan? Är dina gå-å-lägga-sig-tider helt olika från kväll till kväll? Fundera över dina rutiner! Det sägs att vi mår bra av att hålla ungefär samma läggdagstider varje dag.

Mat

Funderar du över ditt matintag - och dess näring? Du behöver kanske inte bli vegan över natten för att må bättre, du kanske kan börja med att undvika snabbmat, processad mat och socker?

Arbete

Hur mår du på ditt jobb? Har du måndagsångest och fredagslängtan? Är det dags att byta jobb - eller kanske byta inställning till jobbet? Hur kan du påverka din jobbsituation till det bättre?

Relationering

Relationer har vi ju överallt - både önskade och oönskade. Hur är du som en relationspart? Vad kan du påverka för att bli en bättre part i dina sammanhang? Kanske har du power att vända en jobbig relation till att se det som en utmaning istället!