Skip to content Skip to footer

Atlasbalans M1 är baserad på den senaste anatomiska forskningen och optimerad för avancerad och effektiv behandling av fascia.

Genom 400 till 1200 harmoniska pulseringar per minut, sätter maskinen igång vågrörelser som sprids genom fascian likt ringar på vattnet och på så sätt kan stora områden behandlas på kort tid, både brett och djupt.

Behandlingen ökar i sin tur avslappning, cirkulation och vätskeflöde vilket hjälper kroppen att läka sig själv.

Rebecka Chytraeus

Yin/Yangyogalärare, Cert. Klassisk pilatesinstruktör, Cert. Samtalsterapeut, Fasciabehandlare

Med en sund inställning till livet – att göra gott för sig själv i sina val av mat, träning, sömn och relationer kommer man långt. Jag vill gärna ge dig rätt känsla för din träning – med glädje. Att inte ta sig själv på för stort allvar samtidigt som man vill nå utveckling är en balansgång – och då kan det vara bra med en instruktör som symboliserar just det. För i balans med dig själv så tacklar du saker utanför på ett helt annat sätt! ♥

Jag är en stolt fascianörd och följer utvecklingen i forskningen som nu tar oss framåt med gigantiska kliv. En helt ny syn på vår mänskliga kropp har växt fram och att vår fascia (bindväv) är vårt största organ, fysiskt som kanske också känslomässigt! Jag behandlar med en djupvågsmaskin med väldigt goda resultat, och intressant är att det ger effekt på människor med vitt skilda problem.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka