Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

En till Yinyogaklass

Vår härliga yinyogaklass behöver bli en till – och det känns roligt och helt rätt i tiden med mycket oro och stress kring Coronapandemin – samt en höst som står för dörren med mörker och rutiner. Kanske är det precis en yinyogaklass du behöver för att kunna reflektera och landa. Eller bara en välbehövlig paus från sus och brus – för att lyssna in vart du befinner dig.

Vi har lagt in den här yinyogan på söndagkvällar klockan 19.30, sådär precis lagom för att mysa hem efteråt, krypa upp i soffan och bara vara tills det är dags för en god natts sömn – som en magisk uppladdning inför veckan. Kanske på något sätt sätta en lugn intention som du kan bära med dig när rutiner och vardagspyssel ska fungera.

Hjärtligt välkommen att boka dig! ? ? ☯️

Yin is within ☯️

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka