Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Fasciamassage i studion!

Ja, det började med en önskan för 21 år sedan, då jag var på väg att utbilda mig till massör på Kanarieöarna.. men kompisen som skulle med hoppade av, och jag vågade inte åka själv. Så den önskan stannade där.. tills nu!

Jag har de sista åren varit enormt fascinerad av vår kropps fascia, bindväv… och när begreppet fasciamassage, fasciabehandling med mera kom på tal, så kände jag att NU är det nog dags! Dags att ta tag i den gamla önskan om att behandla och ge beröring till människor som behöver!

Jag har kommit i kontakt med ett företag som heter AtlasBalans, som i nära samarbete med den ledande internationella forskningen inom fascia har utvecklat en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens.

Så, är du nyfiken – och har spänningar, begränsningar, smärta i kroppen som inte är en direkt fraktur eller ruptur, så är du hjärtligt välkommen till mig, så ska vi tillsammans släppa på din fascia och ge den release!

Här bokar du tid för fasciamassage

Boka tid

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka