Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Om fascia – och massagen!

Med hjälp av mina händer 🙌🏻 och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet med hjälp av sinusvågor, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället (som ofta kan vara en symptomsbaserad lösning för stunden).

Behandlingen är skonsam och lämplig om du t ex har svårt för att ta emot vanlig klassisk massage (får väl tillägga att jag inte har några problem heller att köra en riktigt hård sportsmassage med knogar, armbågar och underarmar för er som vill det!)

Boka tid

Fascinerande fascia

Fascia är ett nätverk av bindväv utan början och slut och det omsluter i princip allt i kroppen – från muskler och skelett, till organ och celler. Om fascia klibbar ihop eller blir inflammerad kan det leda till att vi får svårt att röra oss och att vi får ont.

Det som också är oerhört spännande med fascia är också att den kallas för ett “sensory organ” – det vill säga att om du bär på trauman, stress och liknande så kan din fascia ha tagit in detta. Så för att släppa taget om det som du inte längre behöver kan du ibland behöva släppa både på det fysiska och mentala för att kunna gå vidare utan smärta.

Så, är du nyfiken – och har spänningar, begränsningar, smärta i kroppen som inte är en direkt fraktur eller ruptur, så är du hjärtligt välkommen till mig, så ska vi tillsammans släppa på din fascia och ge den release!

Om behandlingen med djupvågsmaskinen

Djupvågsmaskinen arbetar med muskler, nervsystem och fascia på ett effektivt men skonsamt sätt. Fasciavågorna sprids via kedjor av bindvävsstrukturer genom hela kroppen och når stora områden på kort tid.

Genom 400-1200 harmoniska pulseringar per minut sätter maskinen igång vågrörelser som sprids genom fascian likt ringar på vattnet och på så sätt kan stora områden behandlas både brett och djupt.

Maskinens vågrörelser varierar i hastighet, vilket ökar effekten och samtidigt gör att behandlingen upplevs väldigt behaglig och skonsam. Vågorna skakar loss spänningar och låsningar i fascian vilket ökar rörlighet och mjukhet samt förbättrar flödet i kroppen.

Djupvågsmaskinen heter M1 och företaget som utvecklat den AtlasBalans, som i nära samarbete med den ledande internationella forskningen inom fascia har utvecklat en fantastisk maskin som når bättre till fascian än någon annan på marknaden.


– Swedish Fascia Vibes#fascialrelease #djupvågsbehandling #släppspänningar #släpptrycket #release #bindväv #fascia #connectivetissue #stabilstyrka #livsenergi #örebrogatan25 #helsingborg #djupvågsbehandling #atlasbalans #atlasbalansfasciabehandling #swedishfasciavibes

Djupvågsbehandling i Helsingborg | Djupvågsmassage | Fasciabehandling

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka

Ja, vi har några kakor på vår webbplats, är du okej med det? ❥  Läs mer