En riktigt lyckad Rörlighetsskola pågår just nu fram till jul – och den lilla gruppen om max 8 stycken har lärt känna varandra – och varandras utmaningar! Vi har en aktiv Facebookgrupp där veckans film med övningar som ni ska göra hemma publiceras.

Efter jul startar en ny grupp som över 16 veckor får handfast rådgivning, övningar och pepp för att förändra sitt nuvarande mönster, som kanske inte har främjat rörligheten i takt med att vi blir äldre. Saker som tidigare gjordes utan begränsningar är nu förknippade med pust och ont.. men det behöver inte fortsätta att vara så!

Här tar vi kontroll över det som stagnerat, det som gör ont och möjliggör en ny rörligare livsstil.

Intresserad och har frågor? Mejla till rebecka@stabilstyrka.se eller ring 0768-71 89 56.

Sagt i den pågående gruppen efter 10 veckor:

Jag har blivit längre!

Min kiropraktor är lycklig för att jag äntligen gör det som hon vill!

Jag har inte lika jobbigt att komma igång på morgonen nu!

Jag har inte kunnat böja mitt knä såhär djupt på flera år!

Varmt välkomna!
Rebecka

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.