fbpx

En riktigt lyckad Rörlighetsskola pågår just nu fram till jul – och den lilla gruppen om max 8 stycken har lärt känna varandra – och varandras utmaningar! Vi har en aktiv Facebookgrupp där veckans film med övningar som ni ska göra hemma publiceras.

Efter jul startar en ny grupp som över 16 veckor får handfast rådgivning, övningar och pepp för att förändra sitt nuvarande mönster, som kanske inte har främjat rörligheten i takt med att vi blir äldre. Saker som tidigare gjordes utan begränsningar är nu förknippade med pust och ont.. men det behöver inte fortsätta att vara så!

Här tar vi kontroll över det som stagnerat, det som gör ont och möjliggör en ny rörligare livsstil.

Intresserad och har frågor? Mejla till rebecka@stabilstyrka.se eller ring 0768-71 89 56.

Sagt i den pågående gruppen efter 10 veckor:

Jag har blivit längre!

Min kiropraktor är lycklig för att jag äntligen gör det som hon vill!

Jag har inte lika jobbigt att komma igång på morgonen nu!

Jag har inte kunnat böja mitt knä såhär djupt på flera år!

Varmt välkomna!
Rebecka