Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Höstlovsyoga för barn

Imorgon lördag klockan 10-12 kan de höstlovslediga barn som vill yoga – göra det med oss! Tillsammans med Meihem Workout gör vi ett multicamp med många olika provapå-aktiviteter runt om i staden.

Du som är mellan 8-13 år kan vara med.

Såhär skriver Meihem om multicampen:

Helgen den 26-28 oktober 2018. Barn mellan 8-13 år ges en möjlighet att prova olika träningsformer helt gratis. Vi erbjuder provträning av yoga, tyngdlyftning, meihem workout, crossfit, parkour samt hinderbaneträning. Meihem Workout sammanstrålar Helsingborgs bästa träningsgrupper så de kan visa upp sin passion och träning för barn/ungdomar i staden. Erfarna arrangörer från de olika träningsformerna är med och instruerar samt coacher från Meihem Workout finns på plats för att skapa extra sammanhållning i gruppen.

Anmäl ditt barn här!

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka

Ja, vi har några kakor på vår webbplats, är du okej med det? ❥  Läs mer