Imorgon lördag klockan 10-12 kan de höstlovslediga barn som vill yoga – göra det med oss! Tillsammans med Meihem Workout gör vi ett multicamp med många olika provapå-aktiviteter runt om i staden.

Du som är mellan 8-13 år kan vara med.

Såhär skriver Meihem om multicampen:

Helgen den 26-28 oktober 2018. Barn mellan 8-13 år ges en möjlighet att prova olika träningsformer helt gratis. Vi erbjuder provträning av yoga, tyngdlyftning, meihem workout, crossfit, parkour samt hinderbaneträning. Meihem Workout sammanstrålar Helsingborgs bästa träningsgrupper så de kan visa upp sin passion och träning för barn/ungdomar i staden. Erfarna arrangörer från de olika träningsformerna är med och instruerar samt coacher från Meihem Workout finns på plats för att skapa extra sammanhållning i gruppen.

Anmäl ditt barn här!

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.