Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Snart kommer några nya klasser!

Vi är just nu mitt uppe i planeringen av nästa kursomgång och vi har spikat ett par nya klasser åt er. Den 14 januari närmre bestämt är första kursveckan efter juluppehållet och i det kommande schemat hittar vi dessa nyheter!

Kettlebell/Sandsäck i pt-grupp

Denna kursen vänder sig till dig som vill ta din träning till nästa nivå. Den är ett mellanting av kurs och PT-träning vilket ger dig mer fokus på dina behov men ändå dra nytta av gruppdynamikens positiva effekter.

Vi kommer att skapa personliga mål ut efter dina behov och utmaningar. Mycket teknik och biomekanisk förståelse blandas med fysisk och mental utveckling. En kurs som ger mer av allt helt enkelt!

[edgtf_button size=”small” type=”solid” text=”Läs mer här” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-diamond” link=”https://www.stabilstyrka.se/produkt/kettlebell-sandsack/” target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#83bb25″ background_color=”#83bb25″ hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

Funktionell rörlighet

Denna klass riktar sig till dig som vill jobba mer förebyggande med din rörlighet i kombination med styrka. I denna klass välkomnar jag dig som inte har alltför stor utmaning i form av skador eller rehab framför dig – då är du istället välkommen till Rörlighetsskolan.

Här utmanar vi de områden i kroppen som känns stela och svaga. Eftersom alla har sin fina och unika kropp anpassar jag upplägget efter de som anmäler sig så att vi alla får ut mesta möjliga av denna 8-veckors kurs.

Vi kommer att berika oss med funktionella kroppsövningar som stretchar, stärker och ger oss goda skratt!

Områden som ofta upplevs smärtsamma är skuldror/axlar, knän och höfter – utsatta ställen som med hjälp av funktionella rörelser ökar blodgenomströmning och läker genom stärkande övningar. Vi tar in extra hjälp i form av triggerbollar, gummiband och pepp till varandra.

Kroppens fantastiska uppbyggnad gör den ganska komplex och ibland kan vi få symptom i en kroppsdel där inte orsaken finns – så därför går vi igenom detta för att hitta till just dina utmaningar. Få insyn i kroppens fasciakedjor, akupressurpunkter och hur viktigt det är och hur din andning påverkar ditt mående.

[edgtf_button size=”small” type=”solid” text=”Läs mer här” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-diamond” link=”https://www.stabilstyrka.se/produkt/funktionell-rorlighet/” target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#83bb25″ background_color=”#83bb25″ hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

AW-klassen med fredagsutmaning

Klassen som skapas på plats med en mix av allt Mats har i sin ryggsäck av utmaningar – ”och det är mycket”! ?
Allt från pilates, TRX, bosuboll, sandsäck, självmassage, meditation, boxning m.m kommer att mixas!

Denna klassen är en dropin klass som finns tillgänglig varannan fredag. Du anmäler dig till varje enskilt tillfälle som du känner för att utmana dig fysiskt & mentalt.

Perfekt för dig och dina arbetskamrater att utmana sig och er själva och testa något nytt!

Klassen är 90 minuter och kostar 250 kr per gång eller köp ett 10-kort för 2 200 kr.

Efter klassen finns möjlighet att hänga kvar, vi kommer att bjuda på lite tilltugg och dryck! :-)

[edgtf_button size=”small” type=”solid” text=”Läs mer här” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-diamond” link=”https://www.stabilstyrka.se/produkt/aw-klassen/” target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#83bb25″ background_color=”#83bb25″ hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

 

Hej hej önskar Mats & Rebecka! :)

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka