Vi är just nu mitt uppe i planeringen av nästa kursomgång och vi har spikat ett par nya klasser åt er. Den 14 januari närmre bestämt är första kursveckan efter juluppehållet och i det kommande schemat hittar vi dessa nyheter!

Kettlebell/Sandsäck i pt-grupp

Denna kursen vänder sig till dig som vill ta din träning till nästa nivå. Den är ett mellanting av kurs och PT-träning vilket ger dig mer fokus på dina behov men ändå dra nytta av gruppdynamikens positiva effekter.

Vi kommer att skapa personliga mål ut efter dina behov och utmaningar. Mycket teknik och biomekanisk förståelse blandas med fysisk och mental utveckling. En kurs som ger mer av allt helt enkelt!

Funktionell rörlighet

Denna klass riktar sig till dig som vill jobba mer förebyggande med din rörlighet i kombination med styrka. I denna klass välkomnar jag dig som inte har alltför stor utmaning i form av skador eller rehab framför dig – då är du istället välkommen till Rörlighetsskolan.

Här utmanar vi de områden i kroppen som känns stela och svaga. Eftersom alla har sin fina och unika kropp anpassar jag upplägget efter de som anmäler sig så att vi alla får ut mesta möjliga av denna 8-veckors kurs.

Vi kommer att berika oss med funktionella kroppsövningar som stretchar, stärker och ger oss goda skratt!

Områden som ofta upplevs smärtsamma är skuldror/axlar, knän och höfter – utsatta ställen som med hjälp av funktionella rörelser ökar blodgenomströmning och läker genom stärkande övningar. Vi tar in extra hjälp i form av triggerbollar, gummiband och pepp till varandra.

Kroppens fantastiska uppbyggnad gör den ganska komplex och ibland kan vi få symptom i en kroppsdel där inte orsaken finns – så därför går vi igenom detta för att hitta till just dina utmaningar. Få insyn i kroppens fasciakedjor, akupressurpunkter och hur viktigt det är och hur din andning påverkar ditt mående.

 

AW-klassen med fredagsutmaning

Klassen som skapas på plats med en mix av allt Mats har i sin ryggsäck av utmaningar – ”och det är mycket”! ?
Allt från pilates, TRX, bosuboll, sandsäck, självmassage, meditation, boxning m.m kommer att mixas!

Denna klassen är en dropin klass som finns tillgänglig varannan fredag. Du anmäler dig till varje enskilt tillfälle som du känner för att utmana dig fysiskt & mentalt.

Perfekt för dig och dina arbetskamrater att utmana sig och er själva och testa något nytt!

Klassen är 90 minuter och kostar 250 kr per gång eller köp ett 10-kort för 2 200 kr.

Efter klassen finns möjlighet att hänga kvar, vi kommer att bjuda på lite tilltugg och dryck! 🙂

 

Hej hej önskar Mats & Rebecka! 🙂

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.