fbpx

Vi börjar definitivt känna vårens lockrop och upplever att solens styrka åter drar upp sina värmereglage. Kanske väcks också andra tankar och rutiner till liv – såsom att vi tror att vi behöver komma i form för att passa in i våra mentala versioner av dom valda sanningar vi skapat om oss själva?

Missförstå oss rätt, vi säger inte att det är något fel i att vilja komma i form, utan det vi vill belysa är varför du väljer att komma i form. Vi jagar tyvärr ofta en bättre fysik för att passa in i samhällets olika sammanhang, för att vi ska duga i andra människors värderande ögon.

Den enda anledningen som vi anser vara hållbar är just att göra det för sin egen skull, och det låter kanske enkelt och klyschigt… men alla vi som har mött våra egna värderande tankar om vad som är rätt eller fel – snyggt eller fult, vet hur stor utmaning man kan stå inför.

Att gå in på ett gym för första gången med vårt förprogrammerade tankesätt som vi själva varit med om att skriva… för om vi inte redan har den där vältränade kroppen och de där rätta kläderna och vet vad vi ska göra för övningar… så känner vi kanske oss vilsna och vill egentligen bara fly därifrån.

Visst, vi kan trotsa dessa tankar och känslor som dyker upp, men är det värt priset? Vi tror nämligen, att vi efter ett tag riskerar att hamna i samma mönster som de som redan värderar, och missar att det INTE handlar om att skaffa den så kallade perfekta kroppen och vinna beundrande blickar från andra människor (som sedan äger rätten att välja om du ska må bra eller dåligt!?).

För så kan det bli om vi behöver bli godkända av andra för att duga som människor. När vi förstår vår gamla tankar om hur vi ser på träning så är det så mycket lättare att välja in nya/andra tankar!

Vi älskar vårt arbete därför att vi ser hur stor skillnad vi kan göra med ofta små justeringar! Vi möter dig där du är och ger dig dina verktyg som gör din hållbara utveckling möjlig. Vi ser fram emot att inspirera dig att göra resan till en version som du mår bra i på riktigt! Hos oss är GLÄDJEN till träning viktig! ?

Wow! Det blev en väldigt lång text denna gången, men vi tycker det är så viktigt att belysa innehållet då vi älskar att ge er en chans att skapa nya tankar om vad träning kan innebära!

Varmt välkommen till nya roliga kurser vecka 11!

Med värme, Mats & Rebecka