Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

DN.se skriver: ”Vårt stillasittande liv är den allra farligaste pandemin”

Nu såhär 2020 kan det tyckas märkligt att det ska behövas skrivas på näsan, det vi redan vet.. och har fått höra ett bra tag nu. MEN, varför är det så svårt att förändra livsstilsmönstret – så svårt att göra de här valen som ditt framtida jag kommer att tacka dig för?

Har du tagit del och förstått, men ändå inte hittat ditt VARFÖR? Eller har du tvingat dig iväg till träning med just DEN känslan, tvingat?

Har du hittat till din form av träning där du känner GLÄDJE samtidigt – inte bara en känsla av “check på träning idag”.

Vi har väl inga självklara svar åt dig som läser, eftersom du lever ditt liv – och vi vårt. Men allt börjar ju och slutar med dig själv. Och frågan är ju:
HUR VILL DU AVRUNDA DITT LIV?

Som en pigg, alert och rörlig pensionär – från insidan till utsidan. Eller vill du sakta stagnera, vara beroende av medicinska lösningar som får din kropp att orka dra runt dina hjärtslag och andning?

Det här låter förstås jättehårt. Och kanske orättvist. Och kanske har du redan nu hittat olika infallsvinklar om att man inte kan styra allt och att ibland måste de medicinska preparaten till osv.. osv?

Absolut, MEN – om du skulle kunna påverka ditt åldrande positivt – skulle du vilja det?

Vecka 44 startar 3 stycken pensionärsklasser i veckan hos oss!

Ska du bestämma dig för att följa med på resan mot ett hälsosammare liv? Där glädje är prio 1 och att dessutom få en social samvaro att se framemot. Där både kropp och själ får glädjas, känna stimulans och frigöra lyckohormoner!

DN.se skriver: “Vårt stillasittande liv är den allra största pandemin”

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka