Välkommen att fokusera på din rörlighet i tre timmar!

Vill du få förståelse om varför du behöver skapa en långsiktigt hållbar kropp – och varför den är så viktig för dig? Vill du bli och känna dig rörligare?

På den här workshopen kommer vi att stretcha kroppen statiskt och använda akupressur för att öka genomströmningen i kroppen. Vi kommer att göra rörlighetsövningar och varva det med teori så att du förstår varför du behöver göra detta regelbundet.

Vi kommer även att prata om det unika ämnet: Du! För även om vi alla har samma beståndsdelar så är vi unikt ihopsatta – och det får en betydande roll i rörligheten.

Datum: 7 oktober
Tid: 10.00 – 13.00
Platser: 10 st
Fika: Ja, från Ginger Hälsobar
Pris: 795 kr
Avbokning: senast fyra dagar innan för att du ska få pengarna tillbaka – och låta någon annan få möjlighet att ta din plats

Deltagare på den här workshopen som vill fortsätta med rörlighetsträning erbjuds att fortsätta i vår Rörlighetsskola som startar regelbundet, till reducerat pris.

Varmt välkommen! /Rebecka

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.