Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Rörlighetsworkshop den 7 oktober

Välkommen att fokusera på din rörlighet i tre timmar!

Vill du få förståelse om varför du behöver skapa en långsiktigt hållbar kropp – och varför den är så viktig för dig? Vill du bli och känna dig rörligare?

På den här workshopen kommer vi att stretcha kroppen statiskt och använda akupressur för att öka genomströmningen i kroppen. Vi kommer att göra rörlighetsövningar och varva det med teori så att du förstår varför du behöver göra detta regelbundet.

Vi kommer även att prata om det unika ämnet: Du! För även om vi alla har samma beståndsdelar så är vi unikt ihopsatta – och det får en betydande roll i rörligheten.

Datum: 7 oktober
Tid: 10.00 – 13.00
Platser: 10 st
Fika: Ja, från Ginger Hälsobar
Pris: 795 kr
Avbokning: senast fyra dagar innan för att du ska få pengarna tillbaka – och låta någon annan få möjlighet att ta din plats

Deltagare på den här workshopen som vill fortsätta med rörlighetsträning erbjuds att fortsätta i vår Rörlighetsskola som startar regelbundet, till reducerat pris.

Varmt välkommen! /Rebecka

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka