Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Nya kurser från den 22 oktober!

Veckorna fullständigt flyger fram på STABIL STYRKA & Qi Yogic Arts! Nu är snart vår första höstomgång gjord – och från och med vecka 43 startar vi nya. Många har redan anmält sig – så vänta inte för länge! Vi är en studio som fokuserar på små grupper som skapar transparent och utvecklande miljö där allt får finnas. Hit kan du komma om du vill förena träning med mental utveckling som får dig att fundera över din livssituation.

Nytt i schemat

Nytt på denna kursomgången är att vi startar upp en yanyogakurs. Yang – som är motsvarighet till Yin, står för det rörliga, lekfulla och heta. Den här är för dig som vill komma igång med kroppen och utmana dig själv.

Yangyoga bygger styrka, ökar rörlighet och smidighet, ger god balans och kroppskontroll med en medveten andning och fokusering av sinnet som röd tråd. Här balanserar vi kropp och själ, stimulerar energiflödena och får oss att vara mer närvarande i nuet i både traditionella taoistiska yogasekvenser som modernare Budokonrörelser.

[edgtf_button size=”” type=”” text=”Boka här” custom_class=”” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-yin-yang” link=”https://www.stabilstyrka.se/produkt/8-veckors-yangyogakurs/” target=”_self” color=”#ffffff” hover_color=”#83bb25″ background_color=”#9c25ba” hover_background_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” font_size=”” font_weight=”” margin=””]

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka

Ja, vi har några kakor på vår webbplats, är du okej med det? ❥  Läs mer