Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Sommarschemat är spikat!

Förra året – när vi körde första året av sommarträning – så trodde vi att intresset skulle vara svalt. Att ni nog kanske inte möjligtvis ville träna under sommaren… men OJ vad fel vi hade – och dessutom så roligt vi hade! Därför är det självklart att vi kör en favorit i repris! Från och med första veckan i juli, vecka 27 så startar vårt SOMMARSCHEMA. Under två månaders tid varierar vi sedan detta schema varannan vecka dels för att variera dagarna som passen ligger på men dels också för att slänga in nya spännande klasser allt som tiden går.

För dessa två månader köper du vårt SOMMARKORT för 1295 kronor, och då tränar du så mycket du vill helt fritt på allt!

Hoppas vi ses!

Frågor ställs som vanligt gärna – antingen via mejl hej@stabilstyrka.se, via vår Facebook eller Instagramsida – eller att ringa Mats på 0704-850 730 eller Rebecka på 0768-71 89 56.

Leave a comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka