Förra året – när vi körde första året av sommarträning – så trodde vi att intresset skulle vara svalt. Att ni nog kanske inte möjligtvis ville träna under sommaren… men OJ vad fel vi hade – och dessutom så roligt vi hade! Därför är det självklart att vi kör en favorit i repris! Från och med första veckan i juli, vecka 27 så startar vårt SOMMARSCHEMA. Under två månaders tid varierar vi sedan detta schema varannan vecka dels för att variera dagarna som passen ligger på men dels också för att slänga in nya spännande klasser allt som tiden går.

För dessa två månader köper du vårt SOMMARKORT för 1295 kronor, och då tränar du så mycket du vill helt fritt på allt!

Hoppas vi ses!

Frågor ställs som vanligt gärna – antingen via mejl hej@stabilstyrka.se, via vår Facebook eller Instagramsida – eller att ringa Mats på 0704-850 730 eller Rebecka på 0768-71 89 56.

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.