Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Dropin-träning i väntan på kursstarter

Med anledning av nya Coronaviruset har vi (precis som alla andra väl) följt utvecklingen varje dag, och för oss som egenföretagare är det oerhört svårt att avgöra vad som är bäst JUST NU för att välja det som är mest klokt eller kontra vad som håller oss flytande ekonomiskt. För det är det dilemmat som vi fajtas med – för att vara precis så transparenta som vi brukar vara…

Det vi vet är att vi i normala fall håller små exklusiva träningsgrupper – och som läget är just nu finns inga restriktioner för gym/studios att inte hålla öppet. Vi kan också kontrollera antalet tränande på våra klasser och vilka avstånd mellan stationerna/mattorna vi håller. Vi vet också att vi kan desinficera efter varje klass på kontaktytor som utrustning, toalett, dörrhandtag, strömbrytare osv.

Vi har dock tagit beslutet att skjuta fram kursstarterna som skulle påbörjats denna vecka tills dess att vi vet att läget stabiliserats och det känns tryggt att köra igång igen som vanligt. Din kursplats är bekräftad och du behåller den såklart – så du behöver inte oroa dig över att boka igen när vi kör igång.

Med denna information meddelar vi samtidigt att vi öppnar upp för dropin-träning på det ordinarie schemat. Det betyder att vi har lanserat en platsbokning på stabilstyrka.se, så de som vill träna kan göra det – men du bokar din plats inför varje träningspass. Vi har också begränsat platserna – så att vi kan hålla avstånd till varandra. 

Vi uppmanar också er till att vara försiktiga, se till att hålla god handhygien och sunt förnuft i kontakt med andra människor. Ingen kan göra allt – men alla kan vi göra något.

Med önskan om att vi alla håller oss friska och stabilt starka, mentalt som fysiskt.

Kärlek & styrkekramar
Rebecka & Mats 

(Vi vill be dig som har vistats utomlands att avvakta med att besöka vår studio tills du har passerat inkubationstiden på 14 dagar.)

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka

Ja, vi har några kakor på vår webbplats, är du okej med det? ❥  Läs mer