Nu har vi testat att köra dropin-träning i vår studio – och responsen har varit mild. Vi behöver därför tänka om och prova nytt. Såsom utomhusträning!

Vi vill inget hellre än att kunna fortsätta erbjuda er friskvård, god hälsa och glädje – men vi vet inte riktigt hur vi ska nå er i denna konstiga tid… 
Därför kommer vi att ställa om till UTOMHUSTRÄNING FRÅN OCH MED TORSDAG! För att du som är orolig ska känna dig tryggare i din träning – och kunna fortsätta att hålla igång din hälsa, kanske viktigare än någonsin!

DET BLIR ÄVEN NYTT SCHEMA från och med torsdag – och vi kommer nästan bara att köra en klass per kväll!


Kärlek & styrkekramar
Rebecka & Mats

(Vi vill be dig som har vistats utomlands eller varit i direkt kontakt med smittad person att avvakta med att besöka vår studio tills du har passerat inkubationstiden på 14 dagar.)

Nytt schema och bokning

Varje klass kostar under denna tid endast 150 kr/pass, och betalas på plats med kontanter, swish eller kort.

 

Dropin-träning

Boka din plats inför varje klass

f

Med anledning av Coronaviruset så inväntar vi stabilare tider för våra 8-veckors kursstarter. Men du som vill träna ändå under tiden kan göra det på det ordinarie schemat - men du bokar då istället din plats inför varje träningspass. Vi har också gjort våra redan små grupper ännu mindre (så att de klasser där vi brukar vara fler är nu begränsade så att vi kan hålla större avstånd till varandra). Vi kör ett å samma pris för alla klasser under den här perioden, dvs 150 kr jämt per klass, betalas på plats med swish, kontanter eller kort.

Med kärlek & styrka, Mats & Rebecka

 

Du som har en bokad kursplats för kommande omgång behåller den såklart - vi meddelar dig när det är dags att köra igång.
Läs hela vår "pressrelease" här.