Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Varukorg 0 items - 0.00 kr 0

Kosan styr ut en sväng! ❥

Nu har vi testat att köra dropin-träning i vår studio – och responsen har varit mild. Vi behöver därför tänka om och prova nytt. Såsom utomhusträning!

Vi vill inget hellre än att kunna fortsätta erbjuda er friskvård, god hälsa och glädje – men vi vet inte riktigt hur vi ska nå er i denna konstiga tid… 
Därför kommer vi att ställa om till UTOMHUSTRÄNING FRÅN OCH MED TORSDAG! För att du som är orolig ska känna dig tryggare i din träning – och kunna fortsätta att hålla igång din hälsa, kanske viktigare än någonsin!

DET BLIR ÄVEN NYTT SCHEMA från och med torsdag – och vi kommer nästan bara att köra en klass per kväll!


Kärlek & styrkekramar
Rebecka & Mats

(Vi vill be dig som har vistats utomlands eller varit i direkt kontakt med smittad person att avvakta med att besöka vår studio tills du har passerat inkubationstiden på 14 dagar.)

Nytt schema och bokning

Varje klass kostar under denna tid endast 150 kr/pass, och betalas på plats med kontanter, swish eller kort.

Ha utkik i din inkorg efter oss!

Prenumerera för information om kursstarter & speciella evenemang som workshops och externa utbildare på besök.

Adress

STABIL STYRKA AB
Qi Yogic Arts
Örebrogatan 25
252 50 Helsingborg

Fasciabehandling

Med hjälp av mina händer och en djupvågsmaskin som behandlar på djupet, i samklang med kroppens frekvens – hittar vi spänningar, smärtor och rörelseinskränkthet i din fysiska kropp genom att jobba med hela dig, längs med kroppens fasciakedjor. I den här behandlingen tittar vi på helheten och letar efter orsaker mer än att behandla lokalt på smärtstället. Välkommen ♥ /Rebecka